17.12

Щорічний бал Red Shoes Christmas Dance by Mercedes-Benz 2019!

Цього року лейтмотивом вечора стала розкіш золотого століття Голлівуду. Справжньою окрасою танцювального залу став червоний Mercedes-Benz GLC Coupé - емоційний автомобіль з виразним дизайном, що не залишив байдужим жодного з гостей. Спеціально для цього вечору пари під керівництвом хореографа Віталія Загоруйко більше місяця готували вальс і танцювальну джазову постановку, натхненну мюзиклом Боба Фосса "Мила Чаріті". На паркет вийшли 11 пар зоряних учасників: Олександра Вовченко та Степан Мисюрка, Олена Кіперман та Ігор Кузьменко, Маргарита Мурадова та Сергій Костецький, Світлана Макеєнко та Валерій Шохін, Анастасія Цибуляк та Олександр Прохоров, Аліна Бойко та Дмитро Жук, Олена Лавренюк та Артем Філюк, Кеті Джорбенадзе та Іраклі Макацарія, Валерія Никонова з Женею Кот, Анна Плужник та Віталій Загоруйко, а також Катя Чернікова та Макс Єжов. Ведучим балу виступив Даніель Салем.

Вечір відкрив танець від пар-учасників попередніх балів, після чого на паркет вийшли дебютанти цього року з вальсовою постановкою.  Після вальсу танцюристи повністю змінили настрій і розпалили атмосферу бального залу готелю Fairmont хореографічною джазовою постановкою, а після на сцену вийшла співачка Віра Кекелія. В продовження офіційної частини гостей чекав ще один сюрприз - виступ таємничої гості - Віри Брежнєвої.

Незмінним організатором події виступає компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz AG в Україні та невід'ємна частина корпорації УкрАВТО.