11.01

Підтримай Mercedes-Benz у Національній акції «Автомобіль Року 2022»!

Компанія «АвтоКапітал», офіційний дистриб’ютор Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про участь новинок Mercedes-Benz у Національній акції «Автомобіль Року 2022»!

Всеукраїнська акція “Автомобіль року в Україні” є авторитетною подією в автомобільній індустрії у представленні та виборі кращих автомобілів року. Метою акції є представлення журналістам та громадськості автомобілів офіційних імпортерів нових моделей, що дебютували у поточному році. Переможці у головних та додаткових номінаціях визначаються за результатами голосування Експертного журі, до складу якого входять провідні автомобільні журналісти та експерти, та Громадського журі. Голосування Громадського журі триватиме до 31 січня 2022 року. За результатами голосування Громадського журі будуть визначені по 5 фіналістів у головних номінаціях Легковий автомобіль 2022 та Кросовер/SUV 2022, які у лютому протестує на Фінальному тест-драйві Експертне журі. За сумою балів Експертного та Громадського журі на початку березня 2022 року буде названо Легковий автомобіль 2022 та Кросовер/SUV 2022, та переможців додаткових і спеціальних номінацій.

Цьогоріч Mercedes-Benz представлений у таких номінаціях:

  • Легковий автомобіль преміум-сегменту – C-Class та S-Class
  • Кросовер/SUV преміум-сегменту - EQC та EQA
  • Електрокросовер/SUV – EQC та EQA
  • Плагін-гібридний легковий автомобіль – Mercedes-Benz S-Class
  • Спортивний автомобіль – Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé
  • Легковий автомобіль люкс-сегменту – Mercedes-Maybach S-Class
  • Кросовер/SUV люкс-сегменту – Mercedes-Maybach GLS  

Окрім цього, у номінації «Дизайн» представлені усі новинки модельного ряду: Mercedes-Benz C-Class, Mercedes-Benz S-Class, EQС та EQА від Mercedes-EQ, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé, а також дві моделі Mercedes-Maybach – GLS та S-Class.

За перемогу у двох головних номінаціях – Легковий автомобіль 2022 та Кросовер/SUV 2022 – боротимуться C-Class та S-Class, EQС та EQА відповідно.

Підтримати свою улюблену модель Mercedes-Benz можна за посиланням!