10.12

Кращі з кращих: нагороди Mercedes-Benz у Національній премії «Авто Лідер 2022»!

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), відзначає перемогу Mercedes-Benz у 4 номінаціях Національної автомобільної премії «Авто Лідер 2022»!


9 грудня 2021 року відбулась урочиста церемонія нагородження переможців премії «Авто Лідер 2022». Mercedes-Benz S-Class став безперечним переможцем у номінації «Автомобілі представницького класу», а новий С-Клас був відзначений як найкращий автомобіль у категорії «Автомобілі для ділових людей». Окрім заслуженої перемоги у своїх номінаціях, S-Class також був удостоєний звання «Лідер технологій та інновацій», посівши перше місце за результатами експертної оцінки серед усіх 97 автомобільних новинок, що брали участь у конкурсі! Обидві моделі з трипроменевою зіркою задають стандарти автомобільному майбутньому з цілого ряду напрямків: дизайн, динаміка, інновації, безпека, комфорт – обидва автомобілі встановлюють високі стандарти для усієї автомобільної галузі загалом.


Ще однією нагородою у спеціальній номінації «Найбажаніше авто на AUTO.RIA 2021» був відзначений G-Class. Важко переоцінити значущість цього автомобіля для Mercedes-Benz – продовжуючи впевнено творити історію свого успіху, G-Class має велику популярність як у світі, так і в Україні. За будь-яких умов його експлуатації, цей позашляховик вражає потенціалом своїх можливостей, сучасними допоміжними системами, екстраординарними ходовими якостями та безпекою.


Ще дві моделі опинились за крок від перемоги – Mercedes-Maybach GLS посів другу сходинку за результатами голосування в номінації «Великі SUV», а високодинамічний седан Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ посів третю сходинку в категорії «Спортивні автомобілі» серед 12 моделей-номінантів.  


«Церемонія нагородження переможців премії «Авто Лідер 2022» є для нас особливим та хвилюючим моментом. Отримавши цього року одразу чотири нагороди, можу з упевненістю сказати, що ми щасливі – кожна модель по праву гідна бути найкращою у своїй категорії. Тим більше символічно, що ці нагороди будуть приємним доповненням до нашого безпрецедентного успіху у продажах в цьому році» - коментує Валерій Анохін, генеральний директор компанії «АвтоКапітал».